Stillingsopslag

Vi har ikke i øjeblikket ledige stillinger, men du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os på studjur@adv.dk
 
Om vores stud. jur. jobs har vi følgende job opslag:
 
Til et mindre advokatkontor i den indre by søges en stud. jur. (8-14 timer pr. uge).

 

Vi ønsker en snarlig tiltrædelse og forventer, at du har mulighed for at arbejde min. 1 hel dag om ugen +  en  ½ dag efter aftale samt at du i øvrigt er fleksibel.

 

Arbejdstiden er fra 9:00 til 16:00, dog fredag til kl. 15:00. Du indgår i et team med 3 andre jura­stu­derende og i fællesskab tilrettelægger I fordelingen af timerne i løbet af ugen.

 

Arbejdet består i telefonpasning, arkivering, lettere sagsforberedelse, forberedende retsmøder samt modtagelse af vores klienter.

 

Kontoret er et kontorfællesskab bestående af 4 advokater, een advokatfuldmægtig samt af 4 jurastuderende. Vi behandler ale­ne sager inden for det familieretlige område.

 

Vi regner med, at du kan klare stressede situationer med godt humør. Det vil ikke komme dig til skade, at du kan stave og formulere dig på et forståeligt dansk.

 

 

Skriftlig ansøgning med karakterudskrift pr. email til studjur@adv.dk

 

 Vi glæder os til at høre fra dig.
 
 

 
[PRINT]
© Design-Line DanmarkLicensed by Advokaterne V.5.4S-32-2659410 
Velkommen Welcome Contact About Lawyers What Client Thinks [B]Separation & Skilsmisse[/B] Dommen  Retsplejeloven  Statsforvaltningen  [B]Forældremyndighed[/B] Flytning af ..  Ændring i ..  Forældreansvarslov  Barnets bopæl  Børnesamtaler  Ankeinstans  Samvær Ændringer efter 1.10.12 § 67 krav Bodeling/samejer Konfliktløsning Haager Konventionen Tvangsadoption Børnebortførelse Internationalt  Lovgivningen Børnesagk.Undersøgelse Hvorfor/hvornår/hvordan  PsykologNævnet  [B]Anbringelse af børn[/B] Gode Råd  Frivillig anbringelse  Tvangsfjernelser  Familierådslagninger [SPACE] Om Ankestyrelsen Det sociale nævn Retssager imod kommunen [B]Domstole[/B] Civilretten  Skifteretten  Fogedretten  [SPACE] [B]Andre sagsområder[/B] Seksuelle krænkelser Straffesager  Ægtepagt/Testamente Børnetestamenter  [SPACE] [B]Hvem er vi[/B] Om advokaterne  Etiske regler/Hvidvaskning  Om sagsbehandlingen  Interessekonflikter  Vores sagsområder  Hvad koster det  SMS  Medarbejder håndbog  Foredrag  Mødebooking  Billeder kontoret  Kontorfællesskab  Stud jur søges  Ejendommnes historie  AdvoCloud Det siger klienterne Pressemeddelser Medier  CMS "TORNADO" © Design-Line Danmark