Vi søger en eller to kollegaer 

Vi har plads til 1-2 nye kollegaer i vores velfungerende kontorfællesskab. Vi holder meget af,  at have det rart sammen og mener ikke at arbejde er til hinder for en god fritid.
 
Vi har den nyeste teknologi og giver bl.a. klienter adgang til at downloade og uploade dokumenter via hjemmesiden. Vi har hjemmearbejdspladser og tror på, at et godt arbejdsmiljø smitter af på vores klienter. Vi gør en del for at holde vores omkostninger nede.
 
Vi bor i et hus fra ca. 1750'erne med en god beliggenhed i den centrale del af København. Lokalerne er netop istandsat og indeholder muligheder for, at du vil kunne skabe en god omsætning. Er du nystartet giver vi dig gerne en hånd med opstarten.
 
Vores hovedområde er familieretten, men vi mangler en/to advokater med en mere erhvervsrettet profil, idet vi tror, at vores relationer via familieretten vil kunne overføres til klienternes erhvervsmæssige forhold. Hvis du holder af familieretten, skal dette ikke afholde dig fra at kontakte os.
 
Send en email kollega@adv.dk og lad os se, om vi skal se mere til hinanden. Ellers kan du kontakte advokat Tine Andersson på telefon 33 17 97 31.
 
Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for et afdelingskontor i København.
 
 
 
 

 
[PRINT]
© Design-Line DanmarkLicensed by Advokaterne V.5.4S-23-2659400 
Velkommen Welcome Contact About Lawyers What Client Thinks [B]Separation & Skilsmisse[/B] Dommen  Retsplejeloven  Statsforvaltningen  [B]Forældremyndighed[/B] Flytning af ..  Ændring i ..  Forældreansvarslov  Barnets bopæl  Børnesamtaler  Ankeinstans  Samvær Ændringer efter 1.10.12 § 67 krav Bodeling/samejer Konfliktløsning Haager Konventionen Tvangsadoption Børnebortførelse Internationalt  Lovgivningen Børnesagk.Undersøgelse Hvorfor/hvornår/hvordan  PsykologNævnet  [B]Anbringelse af børn[/B] Gode Råd  Frivillig anbringelse  Tvangsfjernelser  Familierådslagninger [SPACE] Om Ankestyrelsen Det sociale nævn Retssager imod kommunen [B]Domstole[/B] Civilretten  Skifteretten  Fogedretten  [SPACE] [B]Andre sagsområder[/B] Seksuelle krænkelser Straffesager  Ægtepagt/Testamente Børnetestamenter  [SPACE] [B]Hvem er vi[/B] Om advokaterne  Etiske regler/Hvidvaskning  Om sagsbehandlingen  Interessekonflikter  Vores sagsområder  Hvad koster det  SMS  Medarbejder håndbog  Foredrag  Mødebooking  Billeder kontoret  Kontorfællesskab  Stud jur søges  Ejendommnes historie  AdvoCloud Det siger klienterne Pressemeddelser Medier  CMS "TORNADO" © Design-Line Danmark