Det siger klienterne Her bringer vi uddrag fra nogle af de mange breve, vi har fået fra vores klienter: Nogle navne er opdigtede:
 

 
Christian Dahl, Allerød

Advkokatfirmaet Andersson og Lindholt fik for tre år siden overdraget min sag om forældremyndighed - en sag, der allerede dengang havde flere år på bagen.
I sandhed en kompliceret sag, der siden er blevet refereret til som SAGEN.

Men efter sagen var afsluttet, gik det op for mig, at Andersson og Lindholt fra starten havde lagt en langsigtet strategi, der uden svinkeærender blev fulgt; En vej, der langsomt – men sikkert (!) - bragte os til målet: nemlig at vinde forældremyndigheden over min søn.

Som klient er man forståeligt nok ofte bevæget og følelsesmæssigt påvirket af situationen, og aldeles ude af stand til sagligt at vurdere sagsforløbet i relation til de involverede myndigheder. Men Advokaterne formåede at viderebringe tillid til processen, der ofte var uoverskuelig og ufarbar.

Andersson og Lindholt følte jeg engagerede sig i sagen 120% - hverken mere eller mindre! Der var således ikke tale om ”passiv” sagshåndtering, tværtimod. På vejen måtte jeg inkassere både formaninger (!) og irettesættelser, men sandelig også moralsk opbakning, der rakte langt ud over, hvad man turde forvente af et advokatfirma.

Det er sikkert sin sag at være advokat udi familieret, hvor mange triste skæbner ”behandles” fra morgen til aften. Men der ingen tvivl om, at advokatfirmaet Andersson og  Lindholt gør en forskel i deres virke, og at de er båret af en indignation og retfærdighedssans. Både før, under og efter sagen er vundet! Det er måske derfor de vinder sagerne?


Lars Jensen, Kalundborg:

Tak for din hjælp, Anders, med at få Peter hjemgivet. Det tog godt nok 3 år !!!Janus Olsen, Helsingør:

Uden din bistand Tine, var det aldrig gået. Søren og Mette er langt om længe faldet til ro efter at jeg fik forældremyndigheden. Mors samvær fungerer ind i mellem.Jørgen Hindborg - Pia Trager, Børnshøj:

Hej Anders

Tusinde tak for en god indsats fra din side.

Jeg (Pia) har idag ringet til Venstre Landsret og de har stadfæstet Byrettens dom så drengen bliver hos os dejligt du er sgu en rigtigt guttermand hvad skulle vi havde gjort uden dig ?

Knuz
Jørgen og Pia
 

Timmy Jensen, Høje Tåstrup

Mit først møde med Anders var for ca. 1 år siden. Jeg havde fundet ham som advokat for min bedste ven der var anklaget for at misbruge sin datter af sin ex kone. Jeg har fulgt sagen så meget som jeg kunne, og forsøgt at støtte min ven. Anders er en meget travl advokat, men han formår altid at give sig tid, når der er behov for det. Han engagerer sig i sagen 200%. Jeg er specielt imponeret over hans evne til at få ens fulde tillid, uden at han lover noget, men du føler stadig at sagen er i de bedste hænder. Anders er uden tvivl en meget hård banan, men han forstår også hvornår man ikke skal presse, han har en utrolig god situations fornemmelse. Nu sagen langt om længe er slut, og jeg er sikker på at sagen havde trukket ud meget længere, hvis det ikke havde været for Anders. Jeg kan på det varmeste anbefale Anders.

 

Hilsen

 

 
[PRINT]
© Design-Line DanmarkLicensed by Advokaterne V.5.4S-16-2607579 
Velkommen Welcome Contact About Lawyers What Client Thinks [B]Separation & Skilsmisse[/B] Dommen  Retsplejeloven  Statsforvaltningen  [B]Forældremyndighed[/B] Flytning af ..  Ændring i ..  Forældreansvarslov  Barnets bopæl  Børnesamtaler  Ankeinstans  Samvær Ændringer efter 1.10.12 § 67 krav Bodeling/samejer Konfliktløsning Haager Konventionen Tvangsadoption Børnebortførelse Internationalt  Lovgivningen Børnesagk.Undersøgelse Hvorfor/hvornår/hvordan  PsykologNævnet  [B]Anbringelse af børn[/B] Gode Råd  Frivillig anbringelse  Tvangsfjernelser  Familierådslagninger [SPACE] Om Ankestyrelsen Det sociale nævn Retssager imod kommunen [B]Domstole[/B] Civilretten  Skifteretten  Fogedretten  [SPACE] [B]Andre sagsområder[/B] Seksuelle krænkelser Straffesager  Ægtepagt/Testamente Børnetestamenter  [SPACE] [B]Hvem er vi[/B] Om advokaterne  Etiske regler/Hvidvaskning  Om sagsbehandlingen  Interessekonflikter  Vores sagsområder  Hvad koster det  SMS  Medarbejder håndbog  Foredrag  Mødebooking  Billeder kontoret  Kontorfællesskab  Stud jur søges  Ejendommnes historie  AdvoCloud Det siger klienterne Pressemeddelser Medier  CMS "TORNADO" © Design-Line Danmark